
| Ders Kodu | : İKM204 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Önlisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 3 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 4 |
Öğrenci bu dersle ziyafet anlaşması yapmak ziyafet öncesi hazırlık yapmak ziyafet servisi yapmak outside catering organizasyonu yapmak müzik eğlence aktivitesini organize etmek catering servisini yapmak yeterliklerini alacaktır.
Ziyafet sözleşmesi yapılmasını sağlamak, Ziyafete göre personel organizasyonu yapmak, Cateringde kullanılacak ekipman, araç-gereç ve ürünleri, Sunum ve Animasyon hizmetlerini organize etmek, Yiyecek servisi yapmak, İçecek servisi yapmak
| Öğr. Gör. Betül YEŞİLTEPE ERKAYIRAN |
| 1. | Ziyafet anlaşması yapmak |
| 2. | Ziyafet öncesi hazırlıklar yapmak |
| 3. | Ziyafet servisini yapmak |
| 4. | Outside catering organizasyonu yapmak |
| 5. | Outside catering destek hizmetlerini organize etmek |
| 1. | 1. Otel İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu Ve Yönetimi – Yaşar Yılmaz |
| Değerlendirme Türü | Adet | Yüzde |
|---|---|---|
| Ara Sınav (Vize) | 1 | %40 |
| Dönem Sonu Sınavı (Final) | 1 | %60 |
| Etkinlik | Sayısı | Ön Hazırlık | Süre | Toplam Iş Yükü (Saat) |
|---|---|---|---|---|
| Kuramsal Ders | 14 | 1 | 3 | 56 |
| Ödev | 1 | 12 | 1 | 13 |
| Ara Sınav | 1 | 12 | 1 | 13 |
| Dönem Sonu Sınavı | 1 | 12 | 1 | 13 |
| TOPLAM İŞ YÜKÜ (Saat) | 95 | |||
PÇ-1 | PÇ-2 | PÇ-3 | PÇ-4 | PÇ-5 | PÇ-6 | PÇ-7 | PÇ-8 | PÇ-9 | PÇ-10 | PÇ-11 | PÇ-12 | PÇ-13 | |
OÇ-1 | 5 | 3 | 3 | 5 | 5 | 3 | 5 | 1 | 2 | ||||
OÇ-2 | 5 | 1 | 5 | 5 | 5 | 1 | 5 | 2 | 2 | ||||
OÇ-3 | 5 | 1 | 5 | 5 | 5 | 2 | 5 | 4 | 4 | 4 | |||
OÇ-4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 4 | ||||
OÇ-5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 4 | ||||