1. Hafta - Teorik
Restorantın uygulanacak servis metotlarını belirlemek/uygulamak
2. Hafta - Teorik
Kahvaltı servis metotlarını belirlemek/uygulamak
3. Hafta - Teorik
Bardaki servis metotlarını belirlemek/uygulamakBanketin servis şeklini belirlemek/uygulamak
4. Hafta - Teorik
Kahvaltı kuveri hazırlatmakKahvaltı büfesini hazırlatmak
5. Hafta - Teorik
Kahvaltı çeşitlerinin servisini yaptırtmakKahvaltı servisi kapanış işlemlerini yapmak
6. Hafta - Teorik
Sos araç-gereçlerini hazırlatmakÖzelliklerine göre sos hazırlatmak
7. Hafta - Teorik
Sos servisini yaptırtmak/takip etmek
8. Hafta - Teorik
Sos servisini yaptırtmak/takip etmek / Ara Sınav
9. Hafta - Teorik
Hamur işlerinin servisini yaptırtmak
10. Hafta - Teorik
Ana yemeklerin servisini yaptırtmak
11. Hafta - Teorik
Tatlıların/meyvelerin servisini yaptırtmak
12. Hafta - Teorik
Peynirlerin servisini yaptırtmak
13. Hafta - Teorik
Personeli bilgilendirmek ve görevlendirmekKonuğu karşılamak
14. Hafta - Teorik
Servisin akışının takip ve kontrolünü yapmak
15. Hafta - Dönem Sonu Sınavı (Final)
Dönem sonu sınavı