1. Hafta - Teorik
Ağırlama Hizmetlerinde Yiyecek İçecek İşletmeleriİnsan Gereksinimleri ve Yiyecek İçecek HizmetleriYiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması
2. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yönetim
3. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek Bölümü ve ÖnemiYiyecek İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı
4. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon
5. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Döngüsü
6. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Üretim
7. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis ve Önemi,Uluslararası Servis Türleri
8. Hafta - Teorik
Temel Servis Bilgileri, Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Öncesi Yapılan Hazırlıklar
9. Hafta - Teorik
Genel Tekrar/ Ara Sınav
10. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis Basamakları
11. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama
12. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Pazarlama
13. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Konuk Şikayetleri
14. Hafta - Teorik
Yiyecek İçecek Hizmetinde Güncel Yaklaşım: Dışarıda Yemek Deneyimi
15. Hafta - Dönem Sonu Sınavı (Final)
Final sınavı