Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Gıdaların Mikrobiyolojik Analizleri
Ders Kodu: BYL450
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 0
Kredi: 2
Laboratuvar: 0
AKTS: 3
Amaç

Gıdaların güvenli üretimi için gıda analizlerinde kullanılan mikrobiyolojik standartları öğretme

Özet İçerik

Gıda analizlerinde kullanılan, Gıda güvenliği yönetim sistemi, Türk gıda kodeksi yönetmelikleri, mikrobiyolojik kriterler tebliği ve çeşitli gıdaların analizlerinde uygulanan mikrobiyolojik kriterler

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri