Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Mutfak Uygulaması
Ders Kodu: TUİ238
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 3
Uyg.: 0
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 3
Amaç

Temel mutfak kurallarını benimsetmek. Ekip çalışması, temizlik, düzen, araç ve gereçlerin kullanımı bilgisi kazandırmak. Yiyeceklerin satın alma,ön hazırlık ,pişirme,süsleme ve sunum süreçlerini yapabilmeyi kazandırmak

Özet İçerik

Temel mutfak kurallarını benimsetmek. Ekip çalışması, temizlik, düzen, araç ve gereçlerin kullanımı bilgisi kazandırmak. Yiyeceklerin satın alma, ön hazırlık ,pişirme,süsleme ve sunum süreçleri hakkında bilgi vermektir.

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri