
| Ders Kodu | : GAST528 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Yüksek Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 3 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 5 |
Yiyecek İçecek Sektöründeki sorunların tespiti ve incelenmesi
Yiyecek İçecek Sektöründeki sorunların tespiti, incelenmesi ve çözüm üretebilme yeteneğinin sağlanması
| Prof. Dr. Berrin GÜZEL |
| 1. | Yiyecek içecek sektöründeki sorunları tespit edebilme |
| 2. | Yiyecek içecek sektöründeki sorunlara çözüm üretebilme |
| 3. | Yiyecek içecek sektöründeki sorunlarla ilgili akademik çalışma yapabilme |
| 4. | Yiyecek içecek sektöründeki sorunlarla ilgili proje üretebilme |
| 5. | Yiyecek içecek sektöründeki sorunların kaynağına inebilme |
| 1. | Bingöl, R. (2015). Restoran İşletmeciliği Restoranlar ve Lokantalar Nasıl Yönetilir? |
| Değerlendirme Türü | Adet | Yüzde |
|---|---|---|
| Ara Sınav (Vize) | 1 | %40 |
| Dönem Sonu Sınavı (Final) | 1 | %60 |
| Etkinlik | Sayısı | Ön Hazırlık | Süre | Toplam Iş Yükü (Saat) |
|---|---|---|---|---|
| Kuramsal Ders | 14 | 3 | 3 | 84 |
| Ara Sınav | 1 | 16 | 2 | 18 |
| Dönem Sonu Sınavı | 1 | 16 | 2 | 18 |
| TOPLAM İŞ YÜKÜ (Saat) | 120 | |||
PÇ-1 | PÇ-2 | PÇ-3 | PÇ-4 | PÇ-5 | |
OÇ-1 | 5 | 5 | 5 | 4 | |
OÇ-2 | |||||
OÇ-3 | |||||
OÇ-4 | |||||
OÇ-5 | |||||