|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Karbonhidrat Kimyası
GMP501
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdalarda Bozulma Etmenleri ve Kontaminantlar
GMP502
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Protein Kimyası
GMP503
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Mikotoksikoloji
GMP504
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdaların Dielektrik Özellikleri ve Mikrodalgayla Isıtma
GMP505
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdaların Zenginleştirilmesi ve Biyoyararlılık
GMP506
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdaların Mühendislik Özellikleri
GMP507
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Fonksiyonel Gıda Bileşenleri ve Nutrasotikler
GMP508
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Mühendisliğinde Lisansüstü Eğitime Giriş
GMP509
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Minimum İşlenmiş Gıdalar
GMP510
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Yeni Gıda İşleme Teknolojileri
GMP511
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Mühendisliğinde Aktarım Olguları
GMP512
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Lipid Kimyası
GMP514
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Analizlerinde Kromatografik Yöntemler
GMP515
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
GMP516
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Zeytinyağı Kimyası ve Teknolojisi
GMP517
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
GMP518
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Fermentasyon Prosesleri
GMP519
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Enzim Kinetiği
GMP520
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik
GMP521
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Moleküler Biyoloji ve Genetik
GMP522
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Hücre Kültürü Tekniklerinin Gıda Uygulamaları
GMP523
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
8 |
|
|
İleri Isı Transferi
GMP528
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdaların Reolojik Özellikleri
GMP529
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Toz Gıda ve Enkapsülasyon Teknolojisi
GMP530
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Kurutma Teknolojisi
GMP531
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Biyoistatistik
BİS590
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
4 |
|
|
Süt Kimyası ve Biyokimyası
GMP525
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Meyve Sebze Kimyası ve Muhafaza Yöntemleri
GMP533
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
İleri Meyve ve Sebze İşleme Teknolojileri
GMP534
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda İşlemenin Gıda Bileşenleri Üzerine Etkileri
GMP535
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
GMP527
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Peynir Teknolojisi
GMP524
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisinde Gelişmeler
GMP526
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Akademik Türkçe
TD200
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Gıda İşlemede Sürdürülebilirlik
GMP536
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdalarda Taklit ve Tağşiş
GMP537
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Analizinde Spektroskopik Yöntemler
GMP538
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Aroma Kimyası
GMP539
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
İleri Duyusal Analiz
GMP540
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Kas ve Et Biyokimyası
GMP543
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Mühendislikte Analitik Yöntemler
MCE501
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
İngilizce Bilimsel Makale Yazma
GMP544
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Akademik İngilizce
GMP545
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Uygulamalı İstatistik
GMP542
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
İleri Ambalaj Malzemeleri ve Teknolojileri
GMP541
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|