1. Hafta - Teorik
Gastronomi, gastronomi tarihi, gastronominin diğer bilim dalları ile ilişkisi
2. Hafta - Teorik
Yiyecek ve içecek işletmesi kurma fikri, yapılabilirliği ve yatırım kararı
3. Hafta - Teorik
Yiyecek ve içecek işletmesi kurma fikri, yapılabilirliği ve yatırım kararı
4. Hafta - Teorik
Mutfak kısımları
5. Hafta - Teorik
Mutfak kısımları
6. Hafta - Teorik
Mutfakta satın alma süreci
7. Hafta - Teorik
Mutfakta teslim alma süreci
8. Hafta - Teorik
Mutfakta teslim alma süreci (Ara Sınav)
9. Hafta - Teorik
Mutfakta depolama sistemi
10. Hafta - Teorik
Mutfakta üretim süreci
11. Hafta - Teorik
Mutfakta saklama yöntemleri
12. Hafta - Teorik
Mutfak personeli ve görevleri
13. Hafta - Teorik
Mutfakta iletişim
14. Hafta - Teorik
Üniforma ve unsurları