1. Hafta - Teorik & Uygulama
Ağırlama ve yiyecek endüstrisi
2. Hafta - Teorik & Uygulama
Yiyecek İçecek İşletmelerinin Sınıflandırılması
3. Hafta - Teorik & Uygulama
Yiyecek İçecek bölümü ve önemi
4. Hafta - Teorik & Uygulama
Yiyecek içecek bölümü organizasyon yapısı
5. Hafta - Teorik & Uygulama
Servis departmanı iş tanımları ve iş gerekleri
6. Hafta - Teorik & Uygulama
Servis personelinde bulunması gereken özellikler ve genel nitelikler
7. Hafta - Teorik & Uygulama
servis departmanı ile diğer departmanlar arasındaki ilişkiler
8. Hafta - Teorik & Uygulama
Servis departmanında kullanılan malzemeler (Ara Sınav)
9. Hafta - Teorik & Uygulama
Servis Türleri
10. Hafta - Teorik & Uygulama
Servise ön hazırlık
11. Hafta - Teorik & Uygulama
Menü
12. Hafta - Teorik & Uygulama
Kuver açma
13. Hafta - Teorik & Uygulama
Kuver açma
14. Hafta - Teorik & Uygulama
Misafirin karşılanması, sipariş alma, hesabın takdimi