1. Hafta - Teorik
Gastronomi ve Menü kavramları
2. Hafta - Teorik
Gastronomi - amaç - önem - temel kavramlar
3. Hafta - Teorik
Gastronominin tarihsel Gelişimi
4. Hafta - Teorik
Gastronominin tarihsel Gelişimi
5. Hafta - Teorik
Menünün Tarihsel Gelişimi
6. Hafta - Teorik
Menüde Yapı - İçerik - İşlev - Süreç –Malzeme
7. Hafta - Teorik
Menüde Planlama - Amaç – Önem
8. Hafta - Teorik
Menüde Planlamada Dikkat Edilecek Kriterler (Ara Sınav)
9. Hafta - Teorik
Menü Çeşitleri
10. Hafta - Teorik
Reçete Oluşturma
11. Hafta - Teorik
Menüde Maliyet
12. Hafta - Teorik
Menüde Fiyatlama
13. Hafta - Teorik
Menü Kartları
14. Hafta - Teorik
Öğrenci Uygulamaları