Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Yiyecek İçecek Servisi II
Ders Kodu: TRZM106
Ders Türü: Zorunlu
Ders Grubu: Önlisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 1
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 4
Amaç

Bu dersle öğrencilere, uluslar arası servis metotlarını uygulamak, kahvaltı servisi yapmak/yaptırmak, sosları servise hazırlatmak, yemek gruplarının servisini yaptırmak, vip konuklarla ilgilenme yeterliliği kazandıracaktır

Özet İçerik

Kahvaltı Servisi, Bar Servisi, Banket Servisi, Soslar, Ana Yemek Servisi, Peynirlerin Servisi, Konukların Karşılanması, Servis Akışının Takip ve Kontrolü

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri