
| Ders Kodu | : İKM205 |
| Ders Türü | : Zorunlu |
| Ders Grubu | : Önlisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 2 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 2 |
Öğrencilerin, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı doğrultusunda basit bir dil kullanarak kendi mesleği ve mesleki çevresi hakkında bilgi verebilmesi ve anlık gereksinimleri karşılayabilmesi, belirli konularda doğrudan bilgi alışverişinde bulunarak basit düzeyde iletişim kurabilmesi hedeflenmektedir
Mutfağın bölümleri, restoranın bölümleri, temel mutfak araç gereçleri, yiyecek-içecek endüstrisindeki meslekler ve meslek tanımları, restoran rezervasyonu alma, konuk karşılama, sipariş alma, menü, kahvaltı türleri, sofra takımı