
| Ders Kodu | : TUİ238 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 3 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 3 |
Temel mutfak kurallarını benimsetmek. Ekip çalışması, temizlik, düzen, araç ve gereçlerin kullanımı bilgisi kazandırmak. Yiyeceklerin satın alma,ön hazırlık ,pişirme,süsleme ve sunum süreçlerini yapabilmeyi kazandırmak
Temel mutfak kurallarını benimsetmek. Ekip çalışması, temizlik, düzen, araç ve gereçlerin kullanımı bilgisi kazandırmak. Yiyeceklerin satın alma, ön hazırlık ,pişirme,süsleme ve sunum süreçleri hakkında bilgi vermektir.