
| Ders Kodu | : REH443 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 2 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 3 |
Mutfak konusunda aldıkları bilgilerin üzerine dünya mutfağı bilgisi kazandırmak.Dünyaca ünlü mutfakların kültürlerini inceleyerek ünlü yemeklerin uygulamalı gösterilmesi.Ekip çalışması, temizlik, düzen bilgilerinin kavratılması. Yiyeceklerin satın alma,ön hazırlık(mise en place),pişirilmesi,süsleme ve sunumunu kavratmak
Mutfak konusunda aldıkları bilgilerin üzerine dünya mutfağı bilgisi edinecek, Dünyaca ünlü mutfakların kültürlerini inceleyerek ünlü yemeklerin uygulamalı gösterilecektir. Ekip çalışması, temizlik, düzen bilgilerinin kavrayacaklar. Bunların dışında, yiyecekleri satın alma,ön hazırlık(mise en place) yapma,pişirme ve süsleme konusunda bilgi sahibi olacaklardır.