Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Diyetisyenlik Mesleğine Giriş ve Meslek Etiği
Ders Kodu: BD101
Ders Türü: Zorunlu
Ders Grubu: Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 0
Kredi: 2
Laboratuvar: 0
AKTS: 3
Amaç

Beslenme ve Diyetetik öğrencilerinin meslek dersi olan beslenmenin tanımının öneminin vurgulandığı terimlerinin ve kavramlarının öğrenilmesi amaçlanmaktadır.

Özet İçerik

Diyetisyenlik Mesleği, Beslenme ve Diyetetik Eğitimi, Meslek kuruluşu ve diğer meslek birlikleri, Eğitim ve mesleki gelişim, Etik kavramı, Meslek etiği ve Önemi, Diyetisyenler için etik kurallar,

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri