|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Probiyotik Fermente Süt Ürünleri Teknolojileri
VBH530
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
4 |
|
|
Çevre Kirliliği ve Halk Sağlığı
VBH532
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
3 |
|
|
Su Hijyeni ve Muayene Metotları
VBH543
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Gıdalarda Kullanılan Katkı Maddeleri
VBH549
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Sektöründe Kullanılan Starter Kültürler
VBH552
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Su Ürünleri Hijyen ve Teknolojisi
VBH554
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Su Ürünleri Endüstrisinde HACCP
VBH557
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Bilimsel Araştırma Teknikleri
VBH561
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Araştırma ve Yayın Etiği
VBH562
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Et Sektöründe Dekontaminasyon
VBH533
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Zoonotik Hastalıklar
VBH534
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Yumurta ve Bal Muayenesi
VBH538
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon
VBH544
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeleri
VBH545
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Sektöründe HACCP ve Gıda Güvenliğine Genel Bakış
VBH541
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Et Hijyeni ve Muayenesi
VBH546
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
4 |
|
|
Geleneksel Et Ürünleri Teknolojileri
VBH564
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Gıdalarda Mikotoksinler
VBH537
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Avrupa Birliği ve Gıda Uygulamaları
VBH539
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
2 |
|
|
Gıdalarda Ambalajlama Teknikleri
VBH548
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Domuz Eti Kalitesi ve Et Ürünleri Üretim Teknolojisi
VBH555
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
2 |
|
|
Gıda Mevzuatı
VBH536
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Hayvan Refahı ve Et Kalitesi
VBH540
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gelişmiş Laboratuvar Uygulamaları
VBH531
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Gıda Mikrobiyolojisi Laboratuvar Esasları
VBH563
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Et Bilimi
VBH522
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Hayvansal Gıdalarda Sensory Analizleri
VBH556
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Beslenme İlkeleri
VBH560
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Gıda Toksikolojisi
VBH529
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Gıda Kontaminantları
VBH527
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Süt Bilimi ve Teknolojisi
VBH528
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
5 |
|
|
Gıda Sektöründe Biyoteknoloji
VBH542
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Et Ürünleri Teknolojileri
VBH565
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
4 |
|
|
Kanatlı Eti Hijyeni ve Teknolojisi
VBH553
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Süt Ürünü Teknolojileri
VBH568
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
4 |
|