
| Ders Kodu | : VBH528 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Yüksek Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 1 |
| Uyg. | : 2 |
| Kredi | : 2 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 5 |
Sütün bileşimi ve besleyici değerini öğrenmek, sütün oluşumu, sütün bileşenleri, sütten insanlara geçebilen enfeksiyonlar ve halk sağlığını koruma tedbirleri, sütün sağlıklı eldesi ve muhafazası ve süt üretim yerlerine ulaşımı sırasında dikkat edilecek hususlar hakkında ayrıntılı bilgi edindirmek
Sütün bileşimi ve besleyici değerini öğrenmek, sütün oluşumu, sütün bileşenleri, sütten insanlara geçebilen enfeksiyonlar ve halk sağlığını koruma tedbirleri, sütün sağlıklı eldesi ve muhafazası ve süt üretim yerlerine ulaşımı sırasında dikkat edilecek hususlar hakkında ayrıntılı bilgi edindirmek