Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Restoran ve Yiyecek- İçecek Yönetimi
Ders Kodu: YII520
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Yüksek Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 3
Uyg.: 0
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 5
Amaç

öğrencilere daha sonraki öğrenim ve iş hayatlarında kendilerine gerekli olacak temel yönetim ve restoran ile birlikte diğer yiyecek içecek işletmeleri yönetimi bilgilerini ayrıntılarıyla öğretmektir.

Özet İçerik

Öğrencilerin öğrenimleri sonunda edindikleri yönetim doğrultusunda yiyecek içecek işletmelerini yönetme becerilerine sahip olabilmeleri hedeflenmiştir.

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri