Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Yiyecek- İçecek İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi
Ders Kodu: GAST507
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Yüksek Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 3
Uyg.: 0
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 5
Amaç

öğrencilere daha sonraki öğrenim ve iş hayatlarında kendilerine gerekli olacak temel insan kaynağı bilgileri ve yönetimi konularını ayrıntılarıyla öğretmektir.

Özet İçerik

Öğrencilerin öğrenimleri sonunda edindikleri bilgiler doğrultusunda yiyecek içecek işletmelerinde insan kaynaklarını yönetme becerilerine sahip olabilmeleri hedeflenmiştir.

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri