
| Ders Kodu | : BDY540 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Yüksek Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 2 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 5 |
İşçilerin çalışma ortamına ve performansına uygun beslenmesinin sağlanması için dikkat edilecek noktaları öğretmek ve bu bilgileri toplum beslenmesi açısından ileri seviyede tartışmaktır.
Bu ders, farklı alanlarda ve farklı koşullarda çalışan işçilerin beslenmesinin önemi, enerji ve besin öğesi gereksinimleri, işçilerde oluşabilecek sağlık sorunları, işçi koşullarına göre beslenme programı planlamayı içermektedir.