|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Domuz Eti Üretimi, Kalitesi ve Et Ürünleri Üretim Teknolojisi
VBH630
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Et Ürünleri Üretim Teknolojileri
VBH635
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Süt Ürünleri Üretim Teknolojileri
VBH636
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
4 |
|
|
Gıda Enzimolojisi
VBH640
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
2 |
|
|
Bilimsel Araştırma Teknikleri
VBH646
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Araştırma ve Yayın Etiği
VBH647
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Zoonotik Hastalıklar
VBH626
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Mikolojisi
VBH641
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar ve Zehirlenmeler
VBH628
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Su Hijyeni-Muayenesi ve Endüstrisi
VBH623
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Gıda Sektöründe Gıda Güvenliği ve Kalite Sistemleri
VBH631
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Fonsiyonel Gıda Üretimi
VBH644
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Yeni Ambalaj Teknolojileri
VBH639
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Hayvansal Üretimde İnsancıl Yaklaşım ve Hayvan Refahı
VBH633
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Mikrobiyolojisinde Kullanılan İleri Laboratuar Teknikleri
VBH622
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Endüstriyel Mikrobiyoloji ve Gıda Sektöründe Starter Kültür Kullanımı
VBH638
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Gıda Katkı Maddeleri
VBH648
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Pastırma ve Sucuk Üretim Teknolojileri
VBH653
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Hayvansal Gıdalarda Duyusal Analizler
VBH654
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Gıda Alerjisi ve Alerjenler
VBH645
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Sağlıklı Beslenme
VBH629
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
İleri Gıda Toksikolojisi
VBH642
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Sucuk Teknolojileri
VBH634
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
4 |
|
|
Gıda Sektöründe Biyoteknoloji
VBH632
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Peynir Teknolojileri
VBH637
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Gıda Laboratuvar Uygulamaları
VBH655
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
4 |
|
|
Kanatlı Eti Hijyeni ve Muayenesi
VBH649
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
4 |
|
|
Su Ürünleri Hijyeni
VBH651
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
2 |
3 |
|
|
Kanatlı Ürünleri Kalite ve Teknolojileri
VBH650
|
Bölüm Seçmeli |
1 |
0 |
3 |
|
|
Su Ürünleri Teknolojileri
VBH652
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
3 |
|