1. Hafta - Teorik
İşletmede hijyen ve sanitasyonun önemi
2. Hafta - Teorik
Sağlık ve hastalık kavramları
3. Hafta - Teorik
Kişisel hijyen ve Temizlik Kuralları
4. Hafta - Teorik
Hijyenik işletme tasarımı
5. Hafta - Teorik
Gıda işletmelerinde çalışan Personel hijyeni
6. Hafta - Teorik
Kişisel Temizlik Kuralları, İşletmelerde Tuvaletler ve El Yıkama Alanları
7. Hafta - Teorik
Periyodik Sağlık Kontrolleri
8. Hafta - Teorik
Periyodik Sağlık Kontrolleri
9. Hafta - Teorik
Hastalık oluşturan iç ve dış faktörler
10. Hafta - Teorik
Hastalık oluşturan iç ve dış faktörler
11. Hafta - Teorik
Organizmanın genetik ve fizyolojik direnci
12. Hafta - Teorik
Organizmanın genetik ve fizyolojik direnci
13. Hafta - Teorik
Enfeksiyon kaynakları,portör muayeneleri ve mikroorganizmaların vücuda giriş ve çıkış yolları
14. Hafta - Teorik
Gıda işletmelerinde Temizlik ve dezenfeksiyon