Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Gıda ve Personel Hijyeni
Ders Kodu: KTO126
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Önlisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 0
Kredi: 2
Laboratuvar: 0
AKTS: 2
Amaç

Öğrencilere; gıda ve personel hijyeni hakkında temel kavram ve uygulamaları öğreterek, gıdaların hazırlanması ve servisi sırasında uyulması gereken hijyen standartları hakkında yetkinlik kazandırmaktır.

Özet İçerik

Öğrencilere; gıda ve personel hijyeni hakkında temel kavram ve uygulamaları öğreterek, gıdaların hazırlanması ve servisi sırasında uyulması gereken hijyen standartları hakkında yetkinlik kazandırmaktır.

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri