
| Ders Kodu | : KTO126 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Önlisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 2 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 2 |
Öğrencilere; gıda ve personel hijyeni hakkında temel kavram ve uygulamaları öğreterek, gıdaların hazırlanması ve servisi sırasında uyulması gereken hijyen standartları hakkında yetkinlik kazandırmaktır.
Öğrencilere; gıda ve personel hijyeni hakkında temel kavram ve uygulamaları öğreterek, gıdaların hazırlanması ve servisi sırasında uyulması gereken hijyen standartları hakkında yetkinlik kazandırmaktır.