Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Yiyecek ve İçecek Servisi I
Ders Kodu: KTO134
Ders Türü: Zorunlu
Ders Grubu: Önlisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 1
Uyg.: 3
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 4
Amaç

Yiyecek ve içecek servis tekniklerinin öğretilmesi.

Özet İçerik

DIŞARIDA YEMEK YEME OLGUSU, YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ VE ÖZELLİKLERİ, YİYECEK İÇECEK SERVİSİNİN ORGANİZASYONU, YİYECEK İÇECEK SERVİSİNİN İLKELERİ, YİYECEK İÇECEK SERVİSİNDE KULLANILAN ARAÇLAR, YİYECEK İÇECEK SERVİSİNDE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI, YİYECEK İÇECEK SERVİS YÖNTEMLERİ

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri