Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
İkram Hizmetleri Yönetimi
Ders Kodu: KTO132
Ders Türü: Zorunlu
Ders Grubu: Önlisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 0
Kredi: 2
Laboratuvar: 0
AKTS: 2
Amaç

Öğrencinin bu derste ziyafetin anlamını öğrenme, ziyafet öncesi planlama ve hazırlık yapma, ziyafet esnasında personeli ve işleri organize etme, kokteyl organizasyonu yapma, müzik eğlence aktivitesini organize etme, misafir ilişkilerinde dikkat etmesi gereken unsurlar gibi yeterlikleri kazanması amaçlanmaktadır.

Özet İçerik

Ziyafet sözleşmesi, ziyafet organizasyonları içerisinde yer alan faaliyetler, ziyafet satışı, ziyafetlerde misafir ilişkileri

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri