|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Bilgi Kaynaklarına Erişim ve E-Öğrenme
PLT288
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Okumada Stratejiler
ÇGE112
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Lezzetin Yolculuğu Yiyecek ve İçecek Kültürü
YENT001
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Kooperatifçiilik
YENT190
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Kişisel Finans
YENT120
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Oyun, Dans Ve Müzik
ÇGE123
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Güncel Ve Popüler Müzikler
ÇGE121
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Temel İlkyardım Bilgisi
ÇGE254
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Türk Halk Müziği Koro-I
ÇGE125
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Öz Farkındalık Gelişimi
BYY181
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Etkili İletişim Teknikleri
BYY182
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim
BYY183
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Kişisel Gelişim Teknikleri
BYY184
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Etkili ve Güzel Konuşma Teknikleri
BYY185
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Ahşap Sanatları
AEK189
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
0 |
2 |
4 |
|
|
Lezzetin Yolculuğu Yiyecek ve İçecek Kültürü
AEK001
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Kooperatifçiilik
AEK190
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Temel Fotoğrafçılık Bilgisi
AEK182
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Kişisel Finans
AEK120
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Origami Uygulamaları
PLT287
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Doğa Sporları ve Kampçılık
PLT297
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Gönüllülük Çalışmaları
PLT299
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Takım Sporlarından Futbol
PLT295
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Takım Sporlarından Voleybol
PLT293
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Sinema Sanatı
PLT292
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Çevre ve Atık Yönetimi
PLT291
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gastronomi ve Seyahat
PLT290
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
1 |
1 |
4 |
|
|
Yapay Zeka ve Uygulamaları
PLT289
|
Bölüm Dışı Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|