
| Ders Kodu | : ZT442 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 2 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 3 |
Bu ders ile kanatlı eti üretiminin insan beslenmesi açısından öneminin kavranması, piliç eti üretim teknikleri, üretimde verimliliğin artırılması ve maliyetlerin azaltılması ile ilgili yeterliliklerin kazandırılması amaçlanmaktadır.
Bu ders ile kanatlı eti üretiminin insan beslenmesi açısından öneminin kavranması, piliç eti üretim teknikleri, üretimde verimliliğin artırılması ve maliyetlerin azaltılması ile ilgili yeterliliklerin kazandırılması amaçlanmaktadır.