Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Endüstriyel Kanatlı Eti Üretimi
Ders Kodu: ZT442
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 0
Kredi: 2
Laboratuvar: 0
AKTS: 3
Amaç

Bu ders ile kanatlı eti üretiminin insan beslenmesi açısından öneminin kavranması, piliç eti üretim teknikleri, üretimde verimliliğin artırılması ve maliyetlerin azaltılması ile ilgili yeterliliklerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Özet İçerik

Bu ders ile kanatlı eti üretiminin insan beslenmesi açısından öneminin kavranması, piliç eti üretim teknikleri, üretimde verimliliğin artırılması ve maliyetlerin azaltılması ile ilgili yeterliliklerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri