
| Ders Kodu | : TBY330 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 2 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 3 |
Tarımsal ürünlerin standardizasyonu ve depolanması ile ilgili temel kuralların ve dikkat edilmesi gereken hususların öğretilmesi
Kalite ve kaliteyi etkileyen faktörler, standart, standardizasyon ve temel analiz yöntemleri, ulusal ve uluslararası standart hazırlayan kuruluşlar ve bunların görevleri, uluslararası satndartlar, tarım ürünlerinin depolanması, depolamaya etki eden faktörler, ürün depolanmasında depo sıcaklık ve nem değerlerinin ve ürün kayıplarının tespiti, iyi tarım uygulamaları, europgap.