
| Ders Kodu | : ST313 |
| Ders Türü | : Zorunlu |
| Ders Grubu | : Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 2 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 4 |
Yoğurt ve benzeri fermente süt ürünlerinin sınıflandırılarak tanıtılması, özellikle yoğurt üretim teknolojisinin ve yoğurt oluşum biyokimyasının öğretilmesi
Yoğurt ve benzeri fermente süt ürünlerinin tarihi, sınıflandırılması ve özellikleri, Yoğurt üretim teknolojisinin ve yoğurt oluşum biyokimyasının ayrıntılı olarak irdelenmesi, Yoğurt benzeri fermente süt ürünleri üretim teknolojisi