
| Ders Kodu | : TUR525 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Yüksek Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 3 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 5 |
Dersin sonunda öğrenciler aşağıdaki konular hakkında bilgi sahibi olacaklardır. Yiyecek içecek stilistliği kavramı, yiyecek stilistliğinde kullanılan malzemeler, yiyecek stilistliğinde kullanılan teknikler, yiyecek fotoğraflama ve yiyecek stilistliği
Ders içeriği, yiyecek stilistliği ve gelişimi, yiyecek stilistliğinde kullanılan malzemeler, yiyecek stilistliği ve fotoğraflama, kullanılan teknikler, yiyecek reklamları ve fotoğrafları, yiyecek fotoğraflamada dikkat edilecek hususlar.