Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Yiyecek İçecek Stilistliği
Ders Kodu: TUR525
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Yüksek Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 3
Uyg.: 0
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 5
Amaç

Dersin sonunda öğrenciler aşağıdaki konular hakkında bilgi sahibi olacaklardır. Yiyecek içecek stilistliği kavramı, yiyecek stilistliğinde kullanılan malzemeler, yiyecek stilistliğinde kullanılan teknikler, yiyecek fotoğraflama ve yiyecek stilistliği

Özet İçerik

Ders içeriği, yiyecek stilistliği ve gelişimi, yiyecek stilistliğinde kullanılan malzemeler, yiyecek stilistliği ve fotoğraflama, kullanılan teknikler, yiyecek reklamları ve fotoğrafları, yiyecek fotoğraflamada dikkat edilecek hususlar.

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri