
| Ders Kodu | : İKM206 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Önlisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 3 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 4 |
Yiyecek içecek sektöründeki yeni trendler hakkında bilgi sahibi olunması amaçlanmıştır.
Yenilikçi mutfak akımları, yenilikçi restoran uygulamaları, yenilikçi içecek uygulamaları
| Dr. Öğr. Üyesi Yeter ÇAN DOMRUK |
| 1. | Yenilikçi mutfak uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak |
| 2. | Yenilikçi restoran uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak |
| 3. | Yenilikçi içecek uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmak |
| 4. | Dünya'nın en iyi restoranları hakkında bilgi sahibi olmak |
| 5. | Yeme akımları hakkında bilgi sahibi olmak |
| 1. | Yiyecek İçecek İşletmelerinde Trendler - Osman Nuri ÖZDOĞAN |
| Değerlendirme Türü | Adet | Yüzde |
|---|---|---|
| Ara Sınav (Vize) | 1 | %40 |
| Dönem Sonu Sınavı (Final) | 1 | %60 |
| Etkinlik | Sayısı | Ön Hazırlık | Süre | Toplam Iş Yükü (Saat) |
|---|---|---|---|---|
| Kuramsal Ders | 14 | 1 | 3 | 56 |
| Ara Sınav | 1 | 20 | 4 | 24 |
| Dönem Sonu Sınavı | 1 | 25 | 1 | 26 |
| TOPLAM İŞ YÜKÜ (Saat) | 106 | |||
PÇ-1 | PÇ-2 | PÇ-3 | PÇ-4 | PÇ-5 | PÇ-6 | PÇ-7 | PÇ-8 | PÇ-9 | PÇ-10 | PÇ-11 | PÇ-12 | PÇ-13 | |
OÇ-1 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
OÇ-2 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
OÇ-3 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
OÇ-4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
OÇ-5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |