Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Meyve ve Sebze Teknolojisi II
Ders Kodu: GT238
Ders Türü: Zorunlu
Ders Grubu: Önlisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: N/A
Teori: 2
Uyg.: 1
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 4
Amaç

Bu ders ile öğrencilere Türk Gıda Kodeksi ve TS Standartlarına Uygun Olarak Meyve Suyu, Meyve Nektarı, Turşu ve Sirke Üretimini Yapma Yeterliliklerinin Kazandırılması Amaçlanmaktadır.

Özet İçerik

Meyve ve sebze suyu üretimi. Meyve nektarı üretimi. Turşu üretimi, Sirke üretimi

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri