
| Ders Kodu | : EU245 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Önlisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 1 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 4 |
Et ve ürünlerinin işlenmesi ve muhafazasında sektörel uygulamalara ait yeterliliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır
Üretim, Üretim yönetimi, Üretim planlamaları ve önemi. İşletme, İşletme bölümleri, Bölümler arası ilişkiler. Üretim çeşitleri ve kararlarını etkileyen faktörler. Stok, kapasite, bakım, çeşitleri ve planlamaları. İşyeri düzeni ve analizleri. Et ve ürünleri ile ilgili yasal mevzuatlar. Et işletmelerinde çalışan personelin uyması gereken kurallar