Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Üretim Planlamaları
Ders Kodu: EU245
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Önlisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 1
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 4
Amaç

Et ve ürünlerinin işlenmesi ve muhafazasında sektörel uygulamalara ait yeterliliklerinin kazandırılması amaçlanmaktadır

Özet İçerik

Üretim, Üretim yönetimi, Üretim planlamaları ve önemi. İşletme, İşletme bölümleri, Bölümler arası ilişkiler. Üretim çeşitleri ve kararlarını etkileyen faktörler. Stok, kapasite, bakım, çeşitleri ve planlamaları. İşyeri düzeni ve analizleri. Et ve ürünleri ile ilgili yasal mevzuatlar. Et işletmelerinde çalışan personelin uyması gereken kurallar

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri