Ders Kodu | : KGK267 |
Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
Ders Grubu | : Önlisans |
Eğitim Dili | : Türkçe |
Staj Durumu | : Yok |
Teori | : 1 |
Uyg. | : 1 |
Kredi | : 2 |
Laboratuvar | : 0 |
AKTS | : 3 |
Fiziksel ve kimyasal gıda controlünü öğrenmek
Fiziksel ve kimyasal gıda kontrolünde yapılan analizler
1. | Fiziksel gıda analizlerini öğrenmek |
2. | Kimyasal gıda analizlerini öğrenmek |
3. | Gıdalardaki fiziksel işlemleri öğrenmek |
4. | Kimyasal gıda proseslerini öğrenmek |
5. | Rapor hazırlamayı öğrenme |
1. | TSE standartları |
Değerlendirme Türü | Adet | Yüzde |
---|---|---|
Ara Sınav (Vize) | 1 | %40 |
Dönem Sonu Sınavı (Final) | 1 | %60 |
Etkinlik | Sayısı | Ön Hazırlık | Süre | Toplam Iş Yükü (Saat) |
---|---|---|---|---|
Kuramsal Ders | 14 | 1 | 2 | 42 |
Ara Sınav | 1 | 13 | 1 | 14 |
Dönem Sonu Sınavı | 1 | 13 | 1 | 14 |
TOPLAM İŞ YÜKÜ (Saat) | 70 |
PÇ-1 | PÇ-2 | PÇ-3 | PÇ-4 | PÇ-5 | PÇ-6 | PÇ-7 | PÇ-8 | PÇ-9 | PÇ-10 | PÇ-11 | PÇ-12 | |
OÇ-1 | 5 | 4 | 4 | 5 | 5 | 4 | 5 | |||||
OÇ-2 | 5 | 4 | 5 | 4 | 5 | 4 | 4 | |||||
OÇ-3 | 5 | 4 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | |||||
OÇ-4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | 5 | |||||
OÇ-5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 | 4 | 4 | |||||