
| Ders Kodu | : REM374 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 2 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 2 |
öğrencilere daha sonraki öğrenim ve iş hayatlarında kendilerine gerekli olacak temel çevre ve sürdürülebilirlik bilgilerini ayrıntılarıyla öğretmektir.
Öğrencilerin öğrenimleri sonunda edindikleri çevre ve sürdürülebilirlik doğrultusunda turizmin ve özellikle yiyecek içecek bölümlerinde sürdürülebilirlik ve çevre ilişkisini kurma becerilerine sahip olabilmeleri hedeflenmiştir.