Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Mutfak Yönetimi
Ders Kodu: BDB217
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 0
Kredi: 2
Laboratuvar: 0
AKTS: 2
Amaç

Öğrencinin mutfak yönetimiyle ilgili tüm konularda bilgi sahibi olması ve mutfak yöneticiliğinin tüm inceliklerini öğrenmesi

Özet İçerik

Yiyecek içecek hizmetlerinde Yönetici Diyetisyen olarak çalışmak için gerekli yönetim bilgisini öğrenebilme Yiyecek içecek hizmetlerinde Yönetici Diyetisyen olarak çalışmak için gerekli organizasyon bilgisini öğrenebilme Modern yönetim ve organizasyon yöntem ve ilkelerini öğrenebilme Yönetici diyetisyen olarak stratejik yönetim uygulayabilme becerisini kazanabilme İnsan kaynakları yönetimi ile ilgili kendilerini geliştirebilme Yiyecek–içecek işletmelerinde kuruluş sırasında yapılacak çalışmaları öğrenebilme Çalışan personelin görev tanımlarını öğrenebilme

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri