
| Ders Kodu | : BDB217 |
| Ders Türü | : Bölüm Seçmeli |
| Ders Grubu | : Lisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 2 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 2 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 2 |
Öğrencinin mutfak yönetimiyle ilgili tüm konularda bilgi sahibi olması ve mutfak yöneticiliğinin tüm inceliklerini öğrenmesi
Yiyecek içecek hizmetlerinde Yönetici Diyetisyen olarak çalışmak için gerekli yönetim bilgisini öğrenebilme Yiyecek içecek hizmetlerinde Yönetici Diyetisyen olarak çalışmak için gerekli organizasyon bilgisini öğrenebilme Modern yönetim ve organizasyon yöntem ve ilkelerini öğrenebilme Yönetici diyetisyen olarak stratejik yönetim uygulayabilme becerisini kazanabilme İnsan kaynakları yönetimi ile ilgili kendilerini geliştirebilme Yiyecek–içecek işletmelerinde kuruluş sırasında yapılacak çalışmaları öğrenebilme Çalışan personelin görev tanımlarını öğrenebilme