Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Öğretim Planı
1. Yarıyıl
Ders Adı Ders Türü AKTS
Seçmeli Bölüm Seçmeli 25
Toplam AKTS Puanı   25
Ders Adı Ders Türü Teori Uyg. AKTS
Kültür Sanat ve Gastronomi
YII501
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Restaurant Yönetimi
YII502
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Misafir İlişkileri Yönetimi
YII513
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Medya ve Halkla İlişkiler
YII504
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Blog Hazırlama ve Reklam Çalışmaları
YII505
Bölüm Seçmeli 3 0 5
İletişim ve Mutfak
YII507
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Diyet, Beslenme ve Sağlık
YII506
Bölüm Seçmeli 3 0 5
İnsan Kaynakları Yönetimi
YII508
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Atık Yönetimi
YII510
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Yiyecek İçecek Pazarlaması
YII514
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Dünya Mutfakları
YII516
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Pazarlama Araştırmaları
YII518
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Restoran ve Yiyecek- İçecek Yönetimi
YII520
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Tüketici Davranışları
YII521
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
YII512
Bölüm Seçmeli 3 0 5
2. Yarıyıl
Ders Adı Ders Türü AKTS
Zorunlu Zorunlu 10
Seçmeli Bölüm Seçmeli 25
Toplam AKTS Puanı   35
Ders Adı Ders Türü Teori Uyg. AKTS
Dönem Projesi
YII500
Zorunlu 0 2 10
Ders Adı Ders Türü Teori Uyg. AKTS
Kültür Sanat ve Gastronomi
YII501
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Restaurant Yönetimi
YII502
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Misafir İlişkileri Yönetimi
YII513
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Medya ve Halkla İlişkiler
YII504
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Blog Hazırlama ve Reklam Çalışmaları
YII505
Bölüm Seçmeli 3 0 5
İletişim ve Mutfak
YII507
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Diyet, Beslenme ve Sağlık
YII506
Bölüm Seçmeli 3 0 5
İnsan Kaynakları Yönetimi
YII508
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Atık Yönetimi
YII510
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Yiyecek İçecek Pazarlaması
YII514
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Dünya Mutfakları
YII516
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Pazarlama Araştırmaları
YII518
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Restoran ve Yiyecek- İçecek Yönetimi
YII520
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Tüketici Davranışları
YII521
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
YII512
Bölüm Seçmeli 3 0 5
Adnan Menderes Üniversitesi - Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
2026