|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Kültür Sanat ve Gastronomi
YII501
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Restaurant Yönetimi
YII502
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Misafir İlişkileri Yönetimi
YII513
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Medya ve Halkla İlişkiler
YII504
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Blog Hazırlama ve Reklam Çalışmaları
YII505
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
İletişim ve Mutfak
YII507
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Diyet, Beslenme ve Sağlık
YII506
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
İnsan Kaynakları Yönetimi
YII508
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Atık Yönetimi
YII510
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yiyecek İçecek Pazarlaması
YII514
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Dünya Mutfakları
YII516
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Pazarlama Araştırmaları
YII518
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Restoran ve Yiyecek- İçecek Yönetimi
YII520
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Tüketici Davranışları
YII521
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Bilimsel Araştırma Yöntemleri
YII512
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|