|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Balık Yemlerinde Kullanılan Katkı Maddeleri ve Etkileri
ZSU504
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Akuaponik Sistemler
ZSU506
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Yetiştiriciliği Yapılan Deniz Balıkları Larva Fizyolojisi
ZSU508
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Deniz Patlıcanı Yetiştiriciliği
ZSU510
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Yetiştiricilik Koşullarında Balık Hastalıkları
ZSU512
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Su Ürünleri Endüstrisinde HACCP ve GlobalGAP Uygulamaları
ZSU514
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Su Ürünlerinde Kalite Kontrol Analiz Yöntemleri
ZSU516
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Gastropoda Üreme Biyolojisi
ZSU518
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Makro ve Mikroalglerin Yetiştiriciliği
ZSU520
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Balık Yetiştiriciliğinde Özel-Deneysel Yem Yapımı
ZSU522
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Akuakültürde Su Kalitesi
ZSU524
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Akuakültürde Islah Uygulamaları
ZSU526
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Su Ürünlerinde Çevre Yönetimi
ZSU528
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Biyoçeşitlilik
ZSU530
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Gastronomide Su Ürünleri
ZSU531
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Sulak Alanların Balıkçılık ve Turizmde Kullanımı
ZSU532
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Tilapia Yetiştiriciliği
ZSU535
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
8 |
|
|
Akademik Türkçe
TD200
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|