
| Ders Kodu | : GKA201 |
| Ders Türü | : Zorunlu |
| Ders Grubu | : Önlisans |
| Eğitim Dili | : Türkçe |
| Staj Durumu | : Yok |
| Teori | : 3 |
| Uyg. | : 0 |
| Kredi | : 3 |
| Laboratuvar | : 0 |
| AKTS | : 3 |
Bazı gıda üretim metotlarını öğretmek.
Meyve ve sebze ürünleri, et ürünleri ve Tahıl ürünleri üretimi hakkında bilgi vermek.
| Dr. Öğr. Üyesi Ali GÖNCÜ |
| 1. | Gıda hammaddelerini bilir |
| 2. | Gıda üretim metotlarını bilir |
| 3. | Gıda Makine ve ekipman bilgilerini bilir |
| 4. | Gıda standardını bilir |
| 5. | Gıda mevzuatını bilir |
| 1. | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Bekir Cemeroğlu. Nobel Yayınları |
| 2. | Et ve Ürünleri Teknolojisi, Şahsene Anar. Dora Yayıncılık. |
| 3. | Tahıl İşleme Teknolojisi, Zeki Ertugay, Adem Elgün. Atatürk Üni. Yayınları. |
| Değerlendirme Türü | Adet | Yüzde |
|---|---|---|
| Ara Sınav (Vize) | 1 | %40 |
| Dönem Sonu Sınavı (Final) | 1 | %60 |
| Etkinlik | Sayısı | Ön Hazırlık | Süre | Toplam Iş Yükü (Saat) |
|---|---|---|---|---|
| Kuramsal Ders | 14 | 1 | 3 | 56 |
| Ara Sınav | 1 | 2 | 1 | 3 |
| Dönem Sonu Sınavı | 1 | 15 | 1 | 16 |
| TOPLAM İŞ YÜKÜ (Saat) | 75 | |||
PÇ-1 | PÇ-2 | PÇ-3 | PÇ-4 | PÇ-5 | PÇ-6 | PÇ-7 | |
OÇ-1 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
OÇ-2 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
OÇ-3 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
OÇ-4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 4 | 1 | 1 |
OÇ-5 | 4 | 4 | 3 | 3 | 4 | 1 | 1 |