Ders Kodu | : GKA201 |
Ders Türü | : Zorunlu |
Ders Grubu | : Önlisans |
Eğitim Dili | : Türkçe |
Staj Durumu | : Yok |
Teori | : 3 |
Uyg. | : 0 |
Kredi | : 3 |
Laboratuvar | : 0 |
AKTS | : 3 |
Bazı gıda üretim metotlarını öğretmek.
Meyve ve sebze ürünleri, et ürünleri ve Tahıl ürünleri üretimi hakkında bilgi vermek.
Öğr. Gör. Ali GÖNCÜ |
1. | Gıda hammaddelerini bilir |
2. | Gıda üretim metotlarını bilir |
3. | Gıda Makine ve ekipman bilgilerini bilir |
4. | Gıda standardını bilir |
5. | Gıda mevzuatını bilir |
1. | Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Bekir Cemeroğlu. Nobel Yayınları |
2. | Et ve Ürünleri Teknolojisi, Şahsene Anar. Dora Yayıncılık. |
3. | Tahıl İşleme Teknolojisi, Zeki Ertugay, Adem Elgün. Atatürk Üni. Yayınları. |
Değerlendirme Türü | Adet | Yüzde |
---|---|---|
Ara Sınav (Vize) | 1 | %40 |
Dönem Sonu Sınavı (Final) | 1 | %60 |
Etkinlik | Sayısı | Ön Hazırlık | Süre | Toplam Iş Yükü (Saat) |
---|---|---|---|---|
Kuramsal Ders | 14 | 1 | 3 | 56 |
Ara Sınav | 1 | 2 | 1 | 3 |
Dönem Sonu Sınavı | 1 | 15 | 1 | 16 |
TOPLAM İŞ YÜKÜ (Saat) | 75 |
PÇ-1 | PÇ-2 | PÇ-3 | PÇ-4 | PÇ-5 | PÇ-6 | PÇ-7 | |
OÇ-1 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
OÇ-2 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
OÇ-3 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 |
OÇ-4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 4 | 1 | 1 |
OÇ-5 | 4 | 4 | 3 | 3 | 4 | 1 | 1 |