Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Yiyecek-İçecek Seminer I
Ders Kodu: REM325
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 2
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 4
Amaç

Yiyecek içecek ve turizm sektöründe belirli bir konu üzerinde araştırma yapma, raporlama ve sunma becerisinin kazandırılmasıdır.

Özet İçerik

Ders kapsamında turizm ve yiyecek sektörü ile ilgili olarak yönetim fonksiyonlarına dair belirlenmiş konularda araştırma yapılmakta, rapor hazırlanmakta ve sunum yapmaya dair genel bilgiler verilmekte ve öğrencilerden araştırma yapmaktadır.

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri