Bilgi Paketi / Ders Kataloğu
Servis Hizmetleri
Ders Kodu: REM119
Ders Türü: Bölüm Seçmeli
Ders Grubu: Lisans
Eğitim Dili: Türkçe
Staj Durumu: Yok
Teori: 2
Uyg.: 1
Kredi: 3
Laboratuvar: 0
AKTS: 4
Amaç

Yiyecek ve İçecek Servisleri, Yiyecek ve İçecek işletmelerinde personelin dikkat etmesi gereken kurallar ve servis çeşitleri konusunda öğrencileri hazır hale getirmek.

Özet İçerik

Bu ders ile öğrenciye; uluslar arası servis metotlarını uygulamak, kahvaltı servisi yapmak/yaptırmak, sosları servise hazırlatmak, yemek gruplarının servisini yaptırmak, vip konuklarla ilgilenme yeterliliği kazandırmak amaçlanmaktadır.

Dersi Veren Öğretim Görevlisi/Görevlileri