|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Besinlerdeki İşleme Yöntemlerinin Besin Maddeleri ile İlişkisi
BDY502
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
İşlevsel Besinler
BDY503
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Besinlerde Bulunan Endokrin Bozucular
BDY505
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
İleri Beslenme Biyokimyası
BDY506
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Yaşlılarda Beslenme
BDY500
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Besin Güvenliği ve İlgili Yasal Düzenlemeler
BDY521
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
5 |
|
|
Besin Seçimi ve Tüketici Algısı
BDY522
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Besin Kalitesi
BDY523
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
İleri Beslenmede Besin Grupları
BDY524
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Beslenme ve Diyetetik Alanında Kullanılan İndeksler
BDY525
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
5 |
|
|
Küfler, Mikotoksinler ve Sağlık
BDY526
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
5 |
|
|
Besin İlaç Etkileşimleri
BDY527
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Serbest Radikallerin Etkileri ve Antioksidanların Beslenmedeki Önemi
BDY528
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Kronik Hastalıklar ve Beslenme
BDY529
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Özel Durumlarda Beslenme
BDY531
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Diabetes Mellitus ve Beslenme
BDY533
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Gebe Emzikli Beslenmesi
BDY534
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Satınalma ve Depolama Teknikleri
BDY535
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Menü Planlama
BDY536
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Doğuştan Metabolizma Hastalıklarında Beslenme
BDY537
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Paranteral-Enteral Beslenme
BDY538
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Sindirim Sistemi Hastalıklarında Beslenme
BDY539
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
İşçi Beslenmesi
BDY540
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
2 |
5 |
|
|
Bilimsel Araştırma Teknikleri
BDY541
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Araştırma ve Yayın Etiği
BDY542
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|