|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Menü Planlama
GAST501
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Kültür Sanat ve Gastronomi
GAST502
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Moleküler Gastronomi ve Moleküler Mutfak
GAST503
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Diyet, Beslenme ve Sağlık
GAST505
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yemek Blogları ve Reklam Çalışmaları
GAST504
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
İletişim ve Mutfak
GAST506
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yiyecek- İçecek İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi
GAST507
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yöresel Mutfakta Alan Araştırma Yöntemleri
GAST510
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Misafir İlişkileri Yönetimi
GAST514
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yiyecek-İçecek Sektöründe Pazarlama Stratejileri
GAST515
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yiyecek-İçecek Yönetimi
GAST517
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Dünya Mutfakları
GAST516
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Proje Geliştirme
GAST518
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Sosyoloji ve Gastronomi
GAST519
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Mutfak, Çevre ve Sürdürebilirlik
GAST520
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yiyecek-İçecek Sektöründe Uluslararası Yeni Trendler
GAST521
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Tüketici Davranışları
GAST523
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yiyecek-İçecek Sektöründe Güncel Sorunlar
GAST528
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Nicel Araştırma Yöntemleri
GAST590
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Deneysel Yiyecek Hazırlama Teknikleri
GAST591
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ar-Ge ve Proje Geliştirme
GAST592
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
5 |
|