|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
İntörn Mühendislik Eğitimi
ENR400
|
Bölüm Seçmeli |
4 |
0 |
25 |
|
|
Gıda Katkı Maddeleri
FE421
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler
FE427
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Sanayinde Girişimcilik ve Proje Yönetimi
FE430
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
FE431
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Pazarlama
FE432
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Hazır Yemek Teknolojisi
FE435
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Yeni Ürün Geliştirme
FE436
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Özel Gıdalar Teknolojisi
FE437
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Moleküler Biyoloji ve Genetik
FE438
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Malzeme Bilimi
FE433
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Mühendisliğinde Güncel Konular
FE408
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Zeytinyağı Üretim Teknolojisi
FE409
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıdaların Raf Ömrü
FE410
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Peynir Teknolojisi
FE411
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Geleneksel Gıdalar
FE412
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Duyusal Analiz
FE406
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|