|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Gıda Toksikolojisi
GMP601
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Baharat Teknolojisi
GMP602
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Lezzet Bileşikleri
GMP603
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Emülsiyonları
GMP604
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Yağlı Tohumlardan Ham Yağ Üretim Teknikleri
GMP605
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Yemeklik Yağ Rafinasyon Teknolojisi
GMP607
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Özel Süt Ürünleri Teknolojileri
GMP608
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Peynir Suyu Değerlendirme Metotları
GMP609
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Süt Endüstrisinde Yardımcı Maddeler
GMP610
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda İşlemede Analiz ve Modelleme
GMP611
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdalarda Su ve Su Aktivitesi
GMP612
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Biyoteknolojisinde Özel Konular
GMP613
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Laktik Asit Bakterilerinin Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı
GMP614
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Kaynaklı Patojen Mikroorganizmalar
GMP615
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Beslenme Biyokimyası
GMP616
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Alerjenleri
GMP617
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Moleküler Biyolojide Kullanılan Yöntemler
GMP618
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Serbest Radikallerin Etkileri ve Antioksidanların Beslenmedeki Rolü
GMP619
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Mühendisliğinde Vakum Teknolojisi Uygulamaları
GMP620
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdalarda Antioksidan Özellikli Maddeler ve Analiz Yöntemleri
GMP621
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıdalarda Renk Maddeleri ve Kullanımları
GMP622
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Et İşlemede Yeni Teknikler
GMP624
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Akademik Türkçe
TD200
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Kızartma Bilimi ve Teknolojisi
GMP625
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|
|
Gıda Mühendisliğinde Nanoteknoloji Uygulamaları
GMP626
|
Bölüm Seçmeli |
3 |
0 |
8 |
|