|
Ders Adı |
Ders Türü |
Teori |
Uyg. |
AKTS |
|
|
Gıda Katkı Maddeleri
BDB215
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Mutfak Yönetimi
BDB217
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Probiyotikler ve Sağlık
BDB219
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
BDB223
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Gıda ve Personel Hijyeni
BDB216
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Sağlık Politikaları
BDB222
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Engelli Bireylerde Beslenme
BDB209
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Beslenme ve Kanser
BDB220
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Hastane Enfeksiyonlarından Korunma
BDB221
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Yaşlı Beslenmesi
BDB224
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|
|
Mesleki Yabancı Dil III
BDB213
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Mesleki Yabancı Dil IV
BDB214
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Sürdürülebilir Beslenme ve Beslenmenin Geleceği
BDB227
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Topluma Hizmet Uygulamaları
BDB226
|
Bölüm Seçmeli |
0 |
3 |
2 |
|
|
Gebelik ve Lohusalıkta Beslenme
BDB230
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Beslenme İle İlgili Hastalıklarda Biyokimya
BDB252
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
4 |
|
|
Fonksiyonel Besinler ve Sağlık
BDB218
|
Bölüm Seçmeli |
2 |
0 |
2 |
|